Emmr isch Moi
Emmr isch Moi
A bissle graudra,
a bissle blaudra
ond ja ned oisam sei.
A bissle renna,
se gar ned scheema,
dobei o emmr luschde sei.
A bissle senga,
se viel Zeid nemma,
ned emmr nochdengle sei.
So kommd ma zamm
a Läba lang,
wo dear Moi deff em Herza sei.
Denn Moi isch emmr
wenn Du Dii aufmachschd
ond d'Sonn reiloschd
©Hans Hartmut Karg
2022
*
Das könnte Sie auch interessieren