Udo`s niege Bruut (Plattdüütsch)
Ein Gedicht von
Käti Micka
Udo`s niege Bruut (Plattdüütsch)
Moin Moin
Du Udo
heff ik di hüüt nich schon sehn
Mensch, du sühst jo goot ut
Häst du villicht ne niege Bruut
Dien Oogen un dien Schoh de sind ja bannig blank
De swatte Antog mokt di jo rank und slank
Wie heet se ?
Else
Kümmt de hier ut uns Stadt
Du ik glöv de heff ik ok schon hat
De hätt doch blonde Hoor
Un en langen Zopp
Ne lütte Snuut
un ümmer een roden Kopp
Du, de is wohrhaftig sööt
Blot ,hät se jo bannig groode Fööt
Na , du wast schon sehn
Boben vörn fehln ehr jo ok twee Tehn
Liekers, se is jo doch ganz schoin
Udo… bliev goot toweeg
Ik segg
Moin Moin
© Käte Micka
Käti Micka
Das könnte Sie auch interessieren