Pfiati
Holt mi anfoch fest,
bevur du norchan gehst.
a Bussi konnst ma a noch gebn,
des is gonz wos schens im Lebn.
A "Ich liebe dich"
muass i nit hearn,
für mi tuats a,
a I hob di gern.
Wenn ana vun uns des Haus valosst,
is Pfiati des wos jeder sogt.
Also Pfiati und bis späta,
i wink ihm noch, donn geht a.
*Mein Dialekt*
Das könnte Sie auch interessieren