Na zarnach dni sie miele [Polnisch]
"Na zarnach dni sie miele
Dno zycia sie wierci"
Kogos to kreci?
Mnie z pewnoscia nie
Jestem dzis na dnie
Jak Satyn
Jam jednak nie godzien
rozmowy
Nigdy nie widzialem podkowy
Szczescia nie zaznam
Dopoki w pokoju chadzam
Liczę na lut szczescia
Nie moja jest "Wercia"
Komiczne zdrobnienie
Panny wychwalanie
Jam jest przez to na dnie?
Der Tod ist ein Meister
Das könnte Sie auch interessieren