HARDROCK
What helps me when i'm sad
When i lost ability to glad,
and when Heart is closed on Lock?
Hardrock
When i left without Love, without Friends
and i'm almost frenz
and having lost my Beacock?
Hardrock
I'll hang my Plackard
and i open Tea-packard,
turn on Music in Ecstatic
like Hardrock Fanatic.
My Heart is so closed on Lock,
i'm lonely but i listen Hardrock.
IT IS HARDROCK
Das könnte Sie auch interessieren