Eigelääbd
Ein Gedicht von
Doris Christ
Sie kummd vun weid her.
Hodd flischde misse.
Sie hodd sich guud eigelääbd.
Kann redde mit de Leid,
hodd gude Freunde gfunne,
e schäänie Wohnung
unn Ärwedd hodd se aa.
Unn wann se e Lied heerd
aus ehre Heimadd
fließen die Drääne.
Das könnte Sie auch interessieren