W zyciu nic nie przychodzi lekko (Epitafium) (Polnisch)
W zyciu nic nie przychodzi lekko
To prawda
Ze mna tez nie jest Lekko
Lecz gdy uchylę
badz ty uchylisz trumny wieko
Nie chce juz slyszec od nikogo jak od ojca mego
albo od ciebie bialoglowo
Nasza madra glowo
Ze jestem kaleka
albo bezczelna panienka
PS: Przepraszam!
Das könnte Sie auch interessieren