[Szukam nowego zdroju] (Polnisch)
Szukam nowego zdroju
Chcę odpoczac od tego znoju
Pracuję jak w ukropie
Chociaz w zasadzie to nic nie robię
Nie mam prawdziwej pracy
Spoglądam na ogrod
Widze pewną roze
Chcę się kapac w Indurze
Wiem jestem tchorzem
Spogladam przez judasz
mojego zywota
Wolalbym byc teraz w Czatyrdahu
Niz na tym poznanskim dachu
Der Tod ist ein Meister
Das könnte Sie auch interessieren