[Moi drodzy] [Polnisch]
Moi drodzy
Siedze w mojej pieczarze
O zgrozo!
Minął kolejny dzien
Dzien jak codzien
Niezbyt ciekawy
Ale lepszy niż w Grodnie
O mon dieu!
Ale przynajmniej mam czas dla siebie
Brakuje mi tylko Ciebie
Der Tod ist ein Meister
Nie. Nigdy
O mon dieu!
Das könnte Sie auch interessieren