Marder und Mörder
Ein Gedicht von
Jürgen Wagner
I denk mir heit mol gar nix
I setz me in mein Wage
Der springt net a, verflixt,
Der hat en Kabelschade
Des war doch dieser Kerl
Der manchmol nachts rumort
Der isch so schlau ond schnell
I denk scho fascht an Mord
Das könnte Sie auch interessieren