Keen Tied wegen Geld
Ein Gedicht von
Horst Rehmann
Wat is dat bloot för´n Schiet,
keen Minsch hett mehr Tied.
Up uns scheune Welt,
dreiht sük alln´s bloot um d´ Geld.
Een neei Huus mutt her,
ok Autos sünd Begehr,
un een groot Gestüt -,
angeven bi de Lüd.
Rackern van fröh bit laat,
wenn de Kinner ok blaart,
dat Geld hett nu Vörrang,
anners grient noch de Bank.
Eerst wenn de Dood daar steiht,
un gaanix mehr geiht,
denn is Geld nich mehr wichtig,
un Tiet hett man nu richtig.
Das könnte Sie auch interessieren