I gfrä mi soo
I gfrä mi soo
I gfrä mi soo,
dass I do sei darf
auf däara liaber, scheana Weld.
Do hodd
däar Herrgodd miar
a scheas Äggerle b'schdelld
Ond I woiß oo,
dass dees fiar mi
so viel isch,
doch nuar a kurz' G'scheng,
dees äar miar g'lia hodd.
©Hans Hartmut Karg
2022
*
Das könnte Sie auch interessieren