Für Agnieszka [Polnisch]
Nie wymagam zbyt wiele od siebie
Nie wiem
Każdy dzień jest mono
Daleko mu do stereo
Stereo będzie w Niebie
Cholera wie
Jeśli o tobie mowia wciąż
ze jestes zero
W koncu uwierzysz w to
jak w zeno(.org)
Ty jesteś ogr!
Skoro tak mówisz?!
Agnieszko kamracie
Witajcie!
Nikogo nie słyszę
Ledwo cb widzę
Ta(mta) znowu w pokrzywy pójdzie
Tamtej to ujdzie
Agnieszka nie car
Non omnis moriar
Jam znowu bizarr
Der Tod ist ein Meister
Das könnte Sie auch interessieren