Anhelinie Yarosh oder Diablicy ;) (Polnisch)
Gdzie jest ta nasza diablica?
Jej krasne lica widze
Patrze na kolejną ulice
Widze zabe
Kolejna enklawe
Pani zaby
Podziwiam cb kolezanko
Twe firmowe wdzianko
Ty zawsze na pierwszej linii frontu
Niczym na szczycie Giewontu
Jestes czesto ostatnia linia ratunku
Gdy ta cała swolocz
Niczym w pułku
Sklepik twoj szturmuje
Biedna koleżanko
Widzę nadal Twe wdzianko
Der Tod ist ein Meister
Das könnte Sie auch interessieren