zero zeal
Ein Gedicht von
Daisy Picoems
blue balls bouncing beneath brown busses
deadly dreaming during driving
got graceful greyhounds guarding gardens
mixing madness making mafia machines
sacred sanity stopping sacrifice
zero zeal
Das könnte Sie auch interessieren