W intencji Weroniki Bruski (Polnisch)
Boże wysluchaj swego sluge uniżonego
Caly czas do drzwi kołaczacego
Czesto nieustannie pukającego
Racz obdarzyc opieka Weronike
Pozwol mi odpokutowac swe winy
Do tego potrzebuje kontaktu z niosaca zwyciestwo
Bardzo
Bardzo przepraszam cb Weroniko
Mea culpa
Mea culpa
Mea maxima culpa
Der Tod ist ein Meister
31.08 8.48
Das könnte Sie auch interessieren