Raz jeszcze Angielinie (Polnisch)
Dedykacja: Angielinie Yarosh
"Pełno nas
A jakoby nikogo nie było"
Jedna mala diablica tak wiele ubyło
Moja choroba sieje nienawiść
I wasza zawisc
Przestańcie wiecznie morały mi prawic
Ty nigdy mnie nie uczyłaś
Ty zawsze po prostu bylas
***
Byłaś kiedy byłem na dnie
W marazmie
Źle z toba postąpiłem
Swój honor splugawilem
Nie zostawiliscie mnie mimo to diablico
Dziekuje nasza boznico!
Aniołem cb zowia
Tys upadły janioł
Nasz główny archaniol
Niech Twe krasne lico
świeci jak świeca w naszej kaplicy;)
albo jak aureola Bogurodzicy
Der Tod ist ein Meister
Das könnte Sie auch interessieren