[Nie mam przy sobie obola] [Polnisch]
Nie mam przy sobie obola
Dzień niestety nie kona
Jam nie Hyundai Kona
Na moim grzbiecie ona
Ta dziwna choroba
Choroba owa mackami oba
dusi mnie we śnie
Dnie i noce
Noce i dnie
Samotnosc doskwiera mnie
(Nie) tylko noce i dnie
Zbieram jej owoce
Na Czatyrdah wchodzę
Der Tod ist ein Meister
Das könnte Sie auch interessieren