Zjadlbym sobie rybę (Polnisch)
Zdjałbym sobie rybę
Smażoną lub pieczoną
W oleju lub w piekarniku
Byle nie na śmietniku
Serio, zjadłbym sobie rybę
Jakąś wielką rybę
Ale nie sam
We dwójkę raźniej
Pojdzie ktoś ze mną na rybę
A potem na bibę
Lecimy
Das könnte Sie auch interessieren