Dies irae albo Gniew (Boży) (Polnisch)
Traba groźnym zabrzmi tonem"
Kazdy zadrży nad tym lonem
Jam jest nędzarz
Albo jeszcze
Mego życia turbulencja
Dies irae to sekwencja
Ja i omnipotencja
To jest zart
Moja magnificencja
Jej prowinencja potwierdzona
Moja wina zarwierdzona?
Ona w tym przekonaniu utwierdzona?
Ona brudem nie skazo
Das könnte Sie auch interessieren