[Ja jestem Piotr...] (Polnisch)
Anecie l. 25? Wiem, kobiet sie o wiek nie pyta ale sama mi mowila;)
-------------
Ja jestem Piotr
Czyli skala
Piotr mam z bierzmowania
Staram sie byc jak Opoka
Moja droga znajomo
Badz tez Opoka
Musisz byc jak skala
Gdy cb personel napierdala
Der Tod ist ein Meister
Das könnte Sie auch interessieren