Das Auge.
Ein Gedicht von
Isaew Magomed
Bei uns welches Auge sieht diese Welt,
Ein lallender Säuglings oder hõrt kluger Mann?!
Какими глазами мы смотрим на мир,
Младенец лопочет или мудрый приник?!
Кинаб бералъ нилъ ралагьун ругел,
Гьитlин лъимер гарулев я гlакъил гlенеккун?!
Das könnte Sie auch interessieren